Zamena artikala

Ukoliko ste nakon prijema pošiljke konstatovali da želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nam pošaljete e-mail na lippill.srbija@gmail.com.

Procedura za zamenu artikla za drugi

Molimo Vas da sledeće podatke dostavite na e-mail lippill.srbija@gmail.com:

  • Broj Vašeg računa-porudžbine
  • Šifru artikla koji želite da zamenite
  • Šifru artikla za koji želite da zamenite

Nakon prijavljene zamene, očekujte poziv od nas kako bismo se dogovorili oko preuzimanja artikala od Vas koje želite da zamenite. 

Neophodno je da dokumentaciju koja će Vam zbog zamene stići na e-mail adresu: ištampate, čitko popunite i spakujete zajedno sa pošiljkom koju vraćate.

Kuriru koji dođe kod Vas na adresu preuzimanja artikla koji želite da zamenite za drugi, neophodno je da predate adekvatno upakovan artikal, jer sva odgovornost za oštećenja prilikom transporta ide na račun pošiljaoca.

Troškove poštarine snosi kupac po zvaničnom cenovniku kurirske službe City Express. Poštarinu plaćate gotovinom kuriru koji bude preuzimao robu za zamenu.

Čim artikal stigne na naš lager, vrši se provera artikla da li je poslat u adekvatnom stanju i automatski se šalje zamenski artikal sa novim računom.

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je otvaran, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom i neotvaranom pakavanju.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa nama, ne možete samoinicijativno menjati za drugi artikal ili slati na adrese koje su navedene na računu. Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je oštećen, korišćen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju.

Rok zamene

Rok za zamenu artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi kupac. Ukoliko je kupac pogrešio prilikom odabira artikla, prilikom preuzimanja robe, kupac plaća iznos poštarine po zvaničnom cenovniku kurirske službe City Express koji možete. Poštarinu plaćate gotovinom kuriru koji bude preuzimao robu za zamenu.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene artikla za drugi.