Uslovi isporuke

Isporuka na teritoriji Republike Srbije

Naše pošiljke u Srbiji šaljemo City Express kurirskom službom.

Rok isporuke

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je najčešće 1-3 radna dana.

Nakon preuzimanja, kurirska služba Vam dostavlja pošiljku. Uobičajeno vreme dostave je 1-3 radna dana za veća naselja, a za udaljenija mesta do 10 radnih dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete da očekujete u roku od 5 dana.

Pošiljke pouzećem se šalju putem poslovnog-tehničko-logističkog partnera City Express u roku od 3 radna dana koji za Glory Trade vrši isporuku preko kurirske službe City Express, nakon potvrde e-mailom o kupovini. 

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri City Expresa pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Od City Expresa na dan isporuke dobijate obaveštenje da je pošiljka prispela za Vas i da je možete očekivati u toku dana.

Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta. Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu sa pucketavom folijom, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, slanjem e-maila na lippill.srbija@gmail.com.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Ukoliko ne preuzmete paket, potrebno je kontaktirati City Expres na zvaničan broj telefona za korisnike koji možete naći na sledećem linku https://www.cityexpress.rs/.

Ukoliko ni nakon dodatnog roka ne preuzmete paket, paket se vraća na Glory Trade adresu.

Status pošiljke možete proveriti unošenjem broja koji dobijate u pretragu koja se nalazi na sajtu https://www.cityexpress.rs/pracenje-posiljaka/.

Cena isporuke

Cena isporuke se tarifira fiksno 390 dinara za uslugu Standardni cenovnik za pošiljke, cena uključuje PDV i otkupninu za plaćanje pouzećem. 

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Postupak eventualne zamene artikla ili reklamacije možete pogledati na Reklamacije i povraćaj sredstava.

NAČIN PLAĆANJA

Proizvode koje želite da poručite putem Internet prodavnice, možete platiti na sledeći način:

  • plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke
  • Uplatom na bankovni račun

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe koji vam donosi pošiljku.

Želimo Vam uspešnu kupovinu.