lip plumper

Par reči o lip plumperu

Vreme je da kažemo par reči o lip plumperu! 

Naziv "lip plumper" dolazi od engleskih reči "lip" (usne) i "plumper" (nešto što čini punijim). Lip plumper je proizvod koji daje iluziju punijih usana, obično koristeći specifične sastojke koji privremeno stimulišu usne kako bi izgledale veće i zategnutije. Naziv odražava upravo njegovu funkciju - da čini usne punijim i bujnijim, bez potrebe za invazivnim tretmanima poput injekcija. Ova reč "plumper" se odomaćila i u našem jeziku.

Šta je lip plumper?

Lip plumper je proizvod za šminkanje koji postiže stimulisanje usana specifičnim sastojcima, od kojih je bar jedan blagi iritator, bilo da je u pitanju chili, menta, đumbir ili nešto slično što svi imamo u kuhinji. Može se nositi samostalno ili kao podloga za karmin. Pored sastojaka koji povećavaju volumen, lip plumperi često sadrže hidratantne i hranljive komponente za dodatni ugođaj prilikom nošenja.

Kako rade lip plumperi?

Lip plumperi sadrže specifične sastojke koji blago stimulišu usne, dajući im puniji izgled i pojačanu boju, što rezultira bujnijim usnama. Istovremeno, obično sadrže prirodne sastojke poput ulja mente, koje deluje hranljivo na usne. Efekti mnogih lip plumpera su trenutni i privremeni, dok neki pružaju dugotrajniji efekat uz kontinuiranu upotrebu. Tvoje usne mogu izgledati punije već nakon prvog nanošenja!

Da li je lip plumper dobar za tebe?

Lip plumper se smatra potpuno sigurnim načinom za postizanje punijeg izgleda usana. Jedini rizik postoji ako si alergična na neki sastojak u formuli, pa je preporučljivo da uvek pročitaš sastav. Obično izaziva blago peckanje nakon nanošenja, što je normalno. Prestani da koristiš lip plumper ako osetiš nelagodnost, osip ili svrab koji se širi izvan usana na lice i vrat. Takođe, ako ti ovo peckanje jako smeta da ne možeš da ga podneseš, možda je bolje da ne koristiš plumpere.

Šta čini Lip Pill magičnim?

Lip Pill set kombinuje uljani serum i aktivne sastojke za povećanja usana u jednom čarobnom beauty proizvodu. On pruža trenutni efekat povećanja usana sa najmanje neprijatnim osećajem koji je bilo moguće postići pažljivim izborom sastojaka. Osim ulja mente koje se može naći u noćnom Lip Pillu, za punije i sočne usne zaslužan je i ekstrakt đumbira iz dnevnog sjaja. Visokosjajni finiš stvara iluziju punijih usana, zato naše saradnice koje su profesionalne šminkerke gotive ovaj proizvod kao završnicu na usnama. Precizni aplikator omogućava savršeno nanošenje za puniji izgled nakon samo jednog poteza.

Mi volimo pune usne, zato smo kreirali Lip Pill, a ti ako imaš pitanja ili želiš podeliti svoj utisak, piši nam na mail ili društvenim mrežama. 💋

Natrag na blog