Punije usne

Personalizovani sjaj: Šta boje otkrivaju o tebi?

Nije novost da kroz šminku izražavamo svoj alter ego. Svi volimo da se ponekad osećamo kao neko drugi, bilo da je to slavna ličnost, influenserka ili superheroj!

Za mene, sjaj za usne ima moć da oživi taj osećaj, posebno kada želim biti "it girl". A šta misliš koje poruke šalju različite nijanse sjajeva o tebi? Kako odražavaju tvoju ličnost? Nastavi sa čitanjem dok istražujemo različite boje na usnama i kakve vibracije one emituju!

Karakter osobe i boja karmina

Često prva stvar koju neko primeti na tebi, boja na usnama može mnogo toga reći o raspoloženju i karakteru osobe koja je nosi.

Nude nijanse - Sigurica

Ako voliš neutralne ili nude nijanse, možeš delovati stidljivo i rezervisano. Ovaj izbo ukazuje na tvoju ozbiljnost i praktičnost. Ti si povezana sa prirodom, voliš da nosiš zemljane tonove i boju kože. Neutralne boje idu uz sve odevne kombinacije i odgovaraju svim prilikama. To ti je "sigurica". 

Crveni karmin - Badass

Nošenje crvenog karmina odmah ukazuje na želju da budeš primećena. Ova boja često simboliše snagu i strast. Osobe koje biraju crveni karmin opisuju se kao samouverene, strastvene i žestoke. Nema zajebancije s tobom kad nosiš crveni karmin.

Roze karmin - Girl next door

Svetloroza boja karmina čini da drugi brzo razvijaju poverenje u tebe. Ona takođe znači brižnu, nežnu i ljubaznu osobu. Jarko roze nijanse otkrivaju razigranost i živahnost. Ti si neodoljiva, voliš stvari koje su slatke, kao da si ispala iz romantičnog filma. Onima koje voliš daješ sebe maksimalno. Ako hoćeš da pokažeš svoju nežnu i ženstvenu stranu - nosi roze.

Sjaj za usne - Nemaš vremena za gubljenje

Osoba koja bira bezbojni sjaj za usne je opuštena, bez nepotrebnih stvari i govori svoje mišljenje bez oklevanja i izvinjenja. U pokretu si, stalno aktivna i ne želiš gubiti vreme na nanošenje karmina.

Smele i neobične nijanse - Umetnička duša

Ako voliš jarko ljubičasti ili gotovo crni karmin, to pokazuje da voliš da se ističeš. Tebe baš briga šta drugi misle, ti imaš potrebu da pokažeš ko si. Ove boje karmina znače da si hrabra, zabavna i otvorena. Izbor smelih boja usana znači da ne plašiš izražavanja svoje autentičnosti. Svet bi bio dosadno mesto bez devojaka kao što si ti.

Lip Pill Extra savet

Koju god boju da odabereš, nanesi preko svog karmina Lip Pill sjaj za povećanje usana. On će pojačati boju, izjednačiti je i učiniti vizuelno privlačnijim tvoje usne. 

 

Natrag na blog