usne

Odgovori na najčešće postavljana pitanja

  • Da li je bezbedno da koristim Lip Pill sjaj?

 

Korišćenje na usnama ne izaziva nikakve neželjene efekte i potpuno je bezbedna njegova upotreba. Osim ukoliko nisi alergičan/na na neki od sastojaka. Svakako proveri deklaraciju pre nanošenja. Bitno je da znaš da Lip Pill poseduje sve zdravstvene sertifikate koji su neophodni da bi se proizvod ovakvog tipa prodavao.

 

  • Za koliko dana mi stiže na adresu?


Mi se trudimo da sve porudžbine pošaljemo istog dana, kako bi u roku od 2 dana bio na tvojoj adresi. Ukoliko su porudžbine vikendom proizvod se šalje ponedeljkom i već u sredu ga možeš očekivati na navedenoj adresi, bilo gde u Srbiji. Koristimo kurirsku službu D express i post express.

  • Kakvog je sastava sjaj?


U nastavku pročitaj kompletan sastav Lip Pill sjajeva za usne iz Seta sjajeva za povećanje usana:
Noćni serum: Poliizobutilen, Oktildodekanol, Izooktil palmitat (2ehp), Mineralno ulje, Diizostearil malat, Tokoferol, Ulje od Mente
Dnevni serum: Poliizobutilen, Oktildodekanol, Izooktil palmitat (2ehp), Mineralno ulje, Diizostearil malat, Tokoferol, Ekstrakt đumbira

  • Kako se koristi Set sjajeva za povećanje usana?

Koristi ga kao podlogu pre nanošenja tvog omiljenog karmina, za zaglađivanje i povećanje volumena usana, ili preko karmina za sjajni finiš i efekat punoće. Za intenzivnu negu usana, može se koristiti samostalno kao 15-dnevni tretman koji se primenjuje svakodnevno ujutru pre šminkanja ili uveče.

Na pakovanju ćeš videti oznake sunca i meseca, što znači da je žuti sjaj predviđen za dnevnu upotrebu a providni za noćnu.

 

  • Da li će mi usne biti trajno veće?


Mi još uvek nismo usavršili formulu koja će trajati večno. To bi značilo da radimo sa jako agresivnim hemikalijama, a ustvari koristimo u formuli ulje mente i ekstrakt đumbira. Kako se usne menjaju i stalno vlaže, šta god se nanese spolja vremenom se skine. Ali kad god treba, ti možeš da naneseš ponovo svoj sjaj.

  • Da li smem da se ljubim?


Smeš da se ljubiš s kim želiš (ako i on/ona žele). Kada staviš Lip Pill osetićeš peckanje pa možda tvom izabraniku za ljubljenje neće biti toliko prijatno kao tebi. Zato ti savetujemo da sačekaš nekoliko minuta da serum prestane da deluje pre nego što poljubiš nekoga.

 

  • Koliko često smem da ga koristim?


Lip Pill u setu ima dva sjaja za usne koji su predviđeni za dnevnu i noćnu upotrebu. To znači da možeš da ga koristiš 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji! Vitamin E i kolagen neguju usne. Tokom dana, sjaj od đumbira pruža tvojim usnama "wet look". Noću, ekstrakt mente ih oporavlja i priprema tvoje usne za sledeći dan!

  • Kako će mi usne izgledati posle nanošenja?


Kako kaže jedna korisnica “kao da me ujela pčela“. U suštini, tvoje usne će zadržati svoj prirodan oblik. Njihove ivice će biti neutralisane i blago crvene što će izgledati kao da su veće. Posle možeš iscrtati tu liniju olovkom. Same usne će se naduvati maksimalno 30% od tvog trenutnog izgleda.

  • Gde mogu da kupim Lip Pill sjaj?


Lip Pill sjaj za usne je dostupan samo u narudžbinama preko našeg veb šopa ili stranica na društvenim mrežama.

 

 

 

Natrag na blog