Izbor prave boje karmina za tvoj outfit

Izbor prave boje karmina za tvoj outfit

Da li je i kod tebe slučaj da imaš nedoumicu koja nijansa karmina će dopuniti odevnu kombinaciju kojusi odabrala na najbolji mogući način?

Konfuzija se udvostručuje ako si zaljubljenik u ruževe za usne i poseduješ gomilu karmina različitih tekstura i nijansi. Mnogo izbora množe da parališe. A kome to treba u životu?

Zato ćemo u nastavku predložiti neke od najčešćih odevnih kombinacija i nijanse karmina koje odgovaraju uz njih. Skrolaj dalje!

  • Crvena odevna kombinacija - smeđi ili karmin boje breskve
  • Plava odevna kombinacija - svetlo roze ili mauve karmin
  • Bela odevna kombinacija - Sve!
  • Crna odevna kombinacija - ljubičasta ili narandžasta
  • Zelena odevna kombinacija - Nude
  • Žuta - Crvena

Crvena odevna kombinacija - smeđi ili breskvasti karmin

Većina žena će posegnuti za svetlo crvenim karminom da se uklopi uz crvenu odevnu kombinaciju. Evo šta mislimo, crvena je sama po sebi hrabra i svetla nijansa, a svetlo crveni karmin će privući puno pažnje, čineći te preterano upadljivom. Možeš se držati crvene, ali predlažemo onu sa smeđom ili breskvastom bazom kako bi savršeno dopunila tvoju odevnu kombinaciju.

Plava odevna kombinacija - svetlo roze ili mauve karmin

Plava je svetla boja, pa izbegavaj boju koja će se verovatno sukobiti s njom. Predlažemo svetlo roze nijansu uz svetlo plavu odevnu kombinaciju i blagu crvenu ako je tvoja kombinacija na tamnoplavoj strani.

Bela odevna kombinacija - Sve!

Bela je tako mirna i svestrana boja da skoro svaka nijansa karmina može dobro da se upari sa njom. Izaberi slobodno svoj omiljeni nude ili se odluči za prelepu bordo boju, nikada ne možeš pogrešiti ako nosiš belu odevnu kombinaciju.

Crna odevna kombinacija - boja šljive ili narandžasta

Crvena i crna su klasike i dok tu nema ničeg lošeg, ako želiš malo eksperimentisati sa svojim izgledom, ne ustručavaj se da probaš boje poput ljubičaste i narandžaste.

Zelena odevna kombinacija - Nude

Zelena je veoma komplikovana boja, pa prilikom traženja nijansi šminke moraš biti posebno pažljiva. Pogrešna nijansa karmina ili senka za oči može potpuno pokvariti tvoj izgled. Stoga je bolje izabrati nijansu koja je sigurna i elegantna poput nude prirodnih nijansi za koju znaš da pristaje tvom tenu.

Žuta - Crvena

Žuta je svetla i vesela boja, pa umesto da je prigušiš, izaberi jednako neverovatnu i veselu nijansu karmina poput klasične holivudske crvene. Ovo dvoje čine smrtonosnu kombinaciju - femme fatale.

Za koju god nijansu da se odlučiš, ne zaboravi da preko naneseš Lip Pill koji će upotpuniti tvoj izgled i dodati mu sjajan finiš.
Natrag na blog