da li radi lip plumper

Da li radi Lip Pill plumper?

Plumperi ili sjajevi za povećanje usana su sjajan način da postigneš savršeno puna usta i bez korišćenja igala.

Korisnici preparata za negu usana hvale ovaj proizvod kao odličan način da unesu svežinu u usne bez inekcija i filera za usne.

Dakle, da li je Lip Pill plumper vredan hajpa?

Ako želiš seksi izgled usana set seruma je pravi izbor. Postoje nekoliko načina da koristiš ovu formulu kako bi postigla punije usne.

Možeš ga koristiti kao bazu da izgladiš, nahraniš i uvećaš usne pre nanošenja šminke. Da bi dodala sjaj s efektom povećanja, možeš ga naneti preko ruža, na kraju.

Kada prvi put naneseš Lip Pill dnevni sjaj, rezultati su gotovo odmah vidljivi. Trnjenje koje osećaš na usnama osigurava da proizvod obavlja svoj posao, i tvoje usne će izgledati malo punije već nakon prvog nanošenja.

Za poboljšane rezultate, preporučuje se korišćenje i dnevnog i noćnog seruma u kontinuitetu 14 dana.

Da li je tretman bolan? Da li je neprijatan?

Nana i đumbir uzrokuju peckanje i trnjenje na usnama, ali nije ništa previše strašno. Nanošenje ovog plumpera slično je osećaju konzumiranja začinjene hrane ili onom osećaju kada je ispucala koža usana. Ne, ne boli, ali može biti neprijatno.

Peckajući osećaj obično traje oko 5 minuta i vremenom nestaje. Ako imaš osetljivu kožu, peckajući osećaj može trajati duže. Neću lagati - malo je čudno - ali taj čudan trneći osećaj znači da proizvod radi!

Obavezno proveri na deklaraciji da li si na neki od sastojaka alergična.

Aktivni sastojak u mnogim preparatima za uvećanje usana je pčelinji otrov. To ima smisla jer nanošenje preparata za uvećanje usana oseća se kao da usne ubadaju pčele.

Otrov se sakuplja sa medonosnih pčela, i u nekim slučajevima, proces sakupljanja može naškoditi pčelama. Neke marke koriste spoljni način sakupljanja koji neće naškoditi pčelama.

Lip Pill sjajevi za povećanje usana u svojoj formuli ne koriste pčelinji otrov. Osećaj peckanja koji uvećava tvoje usne dobija se od nane i đumbira. Ukupni rezultati su bolji za tvoje usne i nijedna pčela nije povređena!

S druge strane, Lip Pill ima dodate sastojke koji pomažu u borbi protiv suvoće i iritacije kada se redovno koristi - dodatak vitamina E koji pomaže u sprečavanju perutanja i sitnih bora kada se koristi svakodnevno.

Dok aktivni sastojci pomažu u uvećanju, dodatak sastojaka za negu usana pomaže u održavanju hidriranih i zdravih usana.

Sjajevi za povećanje usana su popularna alternativa za one koji žele punije usne bez igala, ali nisu svi stvoreni jednako. Mnoge marke koriste agresivne sastojke poput pčelinjeg otrova koji su efikasni, ali mogu oštetiti tvoje i izazvati alergiju.

Lip Pill sjaj za povećanje usana dobija mnogo pažnje i vredan je hajpa na više načina. Ova formula je neverovatno efikasna, ali je takođe relativno pristupačna i ne tako agresivna prema tvojoj koži.

Takođe je odlična zato što kombinuje aktivne sastojke za uvećanje usana koji su cruelty-free sa hidratantima koji neguju usne, i tako uvećava usne dok ih umiruje.

I dalje stvara onaj manje prijatan osećaj peckanja, ali, budi iskrena, svi oni plumperi koji nisu stvarali taj osećaj - jednostavno nisu ni radili. Dodavanje vitamina E osigurava da tvoje usne neće postati suve i ispucale. 

Šta je još ostalo da ti kažemo, nego da probaš i sama!

Natrag na blog